nieuws

Seizoenkaartverkoop Overijsselse profclubs blijft stabiel

De vier Overijsselse profclubs
De vier Overijsselse profclubs
De verkoop van seizoenkaarten van de vier betaald voetbalclubs in Overijssel is redelijk stabiel gebleven in vergelijking met vorig seizoen. Dat blijkt uit een rondgang.
Bij degradant Go Ahead Eagles is er een duidelijke daling te zien. PEC Zwolle, die extra tribunes heeft geplaatst, heeft meer jaarkaarten verkocht.
FC Twente
Bij FC Twente staat de teller op ruim 18.000 verkochte seizoenkaarten. Het is lastig om het aantal te vergelijken met vorig seizoen, omdat de club door de financiële problemen pas laat begon met het verkopen van seizoenkaarten. 

PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft dit seizoen 10.318 seizoenskaarten verkocht. Dat betekent dat er nog ongeveer drieduizend stoeltjes in de losse verkoop gaan.

Heracles Almelo

Het Polman Stadion zal dit seizoen tweewekelijks bezocht worden door 6.850 seizoenkaarthouders. Dat zijn er ongeveer evenveel als vorig seizoen. Het stadion biedt plaats aan 13.500 toeschouwers.

Go Ahead Eagles

Door de degradatie naar de Jupiler League is een seizoenkaart van Go Ahead Eagles dit seizoen minder in trek dan afgelopen jaar. De teller op de website van de Deventer club tikt bijna de 6.000 aan. Dat is ruim 1.500 minder dan vorig seizoen.  
De genoemde aantallen zijn exclusief businessclubkaarten. De komende weken worden er nog seizoenkaarten verkocht. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.