nieuws

Even voorstellen: Michel & Marion uit Soest en Cor & Wilna Duran uit Hardinxveld-Giessendam

In de zomermaanden volgt RTV Oost 18 gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel. Wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?
Michel, Marion, Kayleigh, Kyra en Timo Bloemendal
Michel, Marion, Kayleigh, Kyra en Timo Bloemendal
Michel, Marion, Kayleigh, Kyra en Timo Bloemendal

Marion, Michel en Kayleigh, Kyra en Timo Bloemendal

Familie Bloemendal is een hecht en gezellig gezin. Samen met hun kinderen Kayleigh (18), Kyra (15) en Timo (18), gaan Marion en Michel op vakantie in Wijhe. Vanuit daar gaan ze op ontdekkingstocht in Overijssel. Ze hebben deze week geluk met het Dicky Woodstockfestival in Steenwijk en de Deventer Boekenmarkt! Deze bourgondische familie houdt van lekker eten, maar dat zit ze soms ook wel eens flink in de weg..
Cor en Wilna Duran
Cor en Wilna Duran
Cor en Wilna Duran

Cor en Wilna Duran

Bloggen, Instagram, social media; het is allemaal dagelijkse kost voor Cor (70) en Wilna (68). Ze zijn bloggers die schrijven over hun reizen en zo ook over deze vakantie in Overijssel! Op de fiets verkennen ze vanuit Kampen wat deze provincie hen te bieden heeft. Een hoogtepunt is toch wel een bezoek aan een pluktuin. Welke vrouw wordt nou niet blij van bloemen..?! Je ziet het vanaf 21 augustus op TV Oost.
‘Zomer in Overijssel’ met de families Bloemendal en Duran zie je van 21 t/m 25 augustus elke werkdag op TV Oost om 17.25 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald en is terug te kijken op www.rtvoost.nl/tv/zomer-in-overijssel.   

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.