nieuws

Nederlandse speurhonden niet meer ingezet bij vervolgacties vermissing Joey in Turkije

De Nederlandse speurhonden van de stichting Signi worden niet ingezet bij vervolgacties op de plek waar gisteren het lichaam is gevonden van Joey Hoffmann uit Haaksbergen. Hoffmann werd gisterochtend gevonden door de Turkse politie, vlak voordat de Nederlandse honden ingezet zouden worden.
Volgens de teamleider van het Nederlandse speurhondenteam wil de Turkse politie de komende dagen zelf nog verder zoeken naar sporen in het onherbergzame gebied in de omgeving van Silifke. Dat heeft het team te horen gekregen in een overleg met de Turkse politie.
Het team keert vrijdag terug naar Nederland.

Sectie op lichaam

Ondertussen wordt vandaag sectie verricht op het lichaam van Joey Hoffmann. Politiefunctionarissen lieten gistermorgen weten dat het lichaam van Joey was herkend aan de hand van de tatoeages op z'n arm en dat hij hoogstwaarschijnlijk een natuurlijke dood was gestorven.
Enkele uren later zwegen de Turkse autoriteiten in alle talen en willen zij niet bevestigen of het gevonden lichaam van Joey is. Waarom de autoriteiten zeer terughoudend zijn met informatie, is niet duidelijk.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.