nieuws

Vak-P maakt voorlopig geen sfeer na ontdekking verborgen camera's

Vak-P
Vak-P © Pro Shots
Vak-P gaat voorlopig geen sfeer maken bij thuiswedstrijden van FC Twente. De supportersvereniging heeft ontdekt dat er voor de politie-inval van vorig seizoen verborgen camera's zijn geplaatst in het supportershome. Dat zou zijn gebeurd met een sleutel die in het bezit is van FC Twente. Dat staat in een verklaring op de Facebook-pagina van Vak-P.
"Gedurende de zomerstop zijn we er helaas achter gekomen dat er door de directie van onze club opnieuw informatie is achtergehouden. Door eigen onderzoek zijn we er achter gekomen dat er vlak voor de inval verborgen camera’s in ons home zijn geplaatst. De check in/out van de alarmbadges tonen aan dat dit met de sleutel is gebeurd die in het bezit is van FC Twente", schrijft Vak-P. "Uiteraard is de directie hier vorige week in een gesprek mee geconfronteerd. Zij verschuilen zich vooralsnog achter een gerechtelijk bevel. Op zijn zachtst gezegd zijn we diep teleurgesteld in de directie van de club en hier zijn de laatste woorden ook nog niet over gesproken!"

Geen sfeer

"Mede hierdoor zijn we vooralsnog genoodzaakt niets te doen op de tribune, geen sfeer, geen vlaggen, geen spandoeken. Wij doen dit echt niet voor de lol, maar zien ons hiertoe genoodzaakt en rekenen dan ook op de steun van jullie hierin!"

Inval tijdens FC Twente - PSV

Tijdens de wedstrijd FC Twente - PSV heeft de politie vorig seizoen een inval gedaan in het supportershome van Vak-P vanwege een onderzoek naar georganiseerde misdaad. Daarbij zijn handelshoeveelheden hardddrugs aangetroffen. Burgemeester Van Veldhuizen besloot daarna om het supportershome een jaar lang te sluiten.
De leden van Vak-P worden binnenkort bijgepraat in een ledenvergadering.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.