nieuws

Dodelijk slachtoffer steekpartij Reutum 'wilde ruzie sussen'

Politieonderzoek na steekincident Reutum
Politieonderzoek na steekincident Reutum
De 22-jarige man uit Winterswijk, die vorige week zaterdag bij een steekpartij bij een café in Reutum om het leven kwam, wilde een ruzie sussen. Volgens zijn familie werd hij neergestoken toen hij de kastelein te hulp schoot, die het aan de stok had met een aantal Enschedeërs. Dat meldt Omroep Gelderland.
Het slachtoffer was op bezoek bij zijn broer, die op de camping vlakbij het café stond. Ze gingen 's avonds iets drinken in het café, waar een aantal Enschedeërs ruzie kreeg met de kastelein.
Toen de broers de kastelein te hulp schoten, zouden de Enschedeërs messen uit de keuken van het café hebben gehaald. Het slachtoffer werd volgens de familie in zijn arm, rug en ter hoogte van zijn longen en nieren gestoken. Hij overleed aan zijn verwondingen. De broer werd ook in zijn rug gestoken en belandde in het ziekenhuis. 
Na de steekpartij werden zes mensen aangehouden. Inmiddels zijn vier van hen vrij, twee anderen zitten nog vast. Zij worden verdacht van doodslag in vereniging en poging tot doodslag in vereniging.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.