nieuws

Zomer in Overijssel: boeken en bootjes

RTV Oost volgt in juli en augustus achttien gezinnen en stelletjes in de dagelijkse serie ‘Zomer in Overijssel’. Ze vieren een week lang vakantie in Overijssel; wat vinden zij van onze provincie en waarmee kunnen we ze verrassen?
Deze week volgen we de familie Bloemendal uit Soest en Cor en Wilna Duran uit Hardinxveld Giessendam.

Wachten op Timo

Nadat de familie Bloemendal is ontwaakt in Wijhe starten de meiden dag met paardrijden bij de bed & breakfast. Zoon Timo heeft nog wat moeite met het 'vroege' opstaan.
Nadat ook Timo klaar is voor vertrek staat de eerste activiteit op het programma: de Deventer Boekenmarkt, iets wat al heel lang op het lijstje van moeder Marion stond. Na een uitgebreide lunch bij Fooddock Deventer gaat het gezin suppen. Dat gaat niet helemaal goed bij vader Michel.

Zen en ontspannen
Cor en Wilna fietsen naar activiteit 1: een yogales. Die moet het stel genoeg energie geven voor een week vol activiteiten in Overijssel, al heeft Cor de nodige moeite met de oefeningen.
Nadat ze helemaal zen en ontspannen zijn fietsen ze naar theehuis Zalkerveer voor een lunch. Na de lunch is het tijd om te verplaatsen naar een nieuwe locatie: B&B Stadsland in Zwolle, waar Wilna haar eigen veldboeket mag plukken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.