nieuws

Drie mannen uit Hengelo en Enschede verdachten betrokkenheid doodslag

De drie verdachten die gisteravond zijn aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van een man in een huis aan de Kremersmaten in Enschede zijn inwoners van Hengelo en Enschede. Dat meldt de politie. De drie verdachten zijn 18, 23 en 27 jaar oud.
De 27-jarige man is de bewoner van het huis waar het slachtoffer overleed. De 18-jarige verdachte komt uit Hengelo, de 23-jarige verdachte komt uit Enschede en is een bekende van de politie.
Over de identiteit van het slachtoffer heeft de politie nog geen nadere informatie verstrekt. De man zou na 'onenigheid' in de woning aan de Kremersmaten zijn overleden. 
Wat er is gebeurd is nog niet duidelijk. Behalve de identiteit is ook over de doodsoorzaak nog niets naar buiten gebracht. Gisteren werd meteen na het aantreffen van het lichaam een intensief sporenonderzoek gedaan met onder meer een speurhond. 
Ook werd een buurtonderzoek gehouden. Vandaag wordt in- en om het huis nog verder gezocht naar sporen en informatie. Er is een speciaal rechercheteam op het onderzoek naar de dood van de man gezet.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.