nieuws

Eén man nog verdachte in zaak dode Kremersmaten Enschede, twee mannen weer vrij

Politieonderzoek bij huis aan de Kremersmaten
Politieonderzoek bij huis aan de Kremersmaten
Twee mannen die zijn aangehouden in verband met de dood van een man in Enschede, zijn weer op vrije voeten. Ze worden niet langer verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man in een woning aan de Kremersmaten eerder deze week.
De vrijgelaten mannen zijn 27 en 18 jaar oud. Het duo komt uit Enschede. Alleen een 23-jarige man uit Hengelo wordt nu nog verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man, wiens identiteit volgens de politie nog niet officieel bekend is.

Getuigen

De Enschedese mannen zijn nu getuigen in dit onderzoek. De 27-jarige man kan niet terug naar zijn woning aan de Kremersmaten, omdat deze nog voor politieonderzoek beschikbaar moet blijven. De 23-jarige man uit Hengelo is vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris: hij blijft in elk geval nog twee weken vastzitten.

Morgen vindt er sectie op het lichaam van de dode man plaats, waarna vastgesteld kan worden wie de man is. Ook verspreidt de politie morgen nog een flyer in de buurt van de woning om bewoners te benaderen die nog geen contact hebben gehad met de politie.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.