nieuws

PEC Zwolle speelt gelijk bij Sparta Rotterdam

PEC Zwolle heeft zondag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Op Het Kasteel eindigde het duel in 1-1.
In een vermakelijke eerste helft waren de eerste kansjes voor Robert Mühren, maar hij stuitte tweemaal op doelman Diederik Boer. Aan de andere kant was het na dertien minuten wel raak. Na een prachtig uitgespeelde aanval kon Youness Mokhtar voor de 0-1 tekenen. Lang kon PEC Zwolle niet van de voorsprong genieten, want negen minuten later was het alweer gelijk. Mühren stond vlak voor de neus van Boer helemaal vrij en kon van dichtbij simpel voor de 1-1 zorgen.
In de tweede helft kregen beide ploegen kansen om te scoren. Met name Sparta was dicht bij de 2-1. Eerst schoot Loris Brogno op de paal, waarna ook Bart Vriends een goede kans kreeg. De verdediger vond echter Boer op zijn weg. Aan de andere kant kreeg Mustafa Saymak een grote kans na een pass van Mokhtar, maar hij nam de bal niet goed aan en verprutste zo de kans. Het bleef bij 1-1 in Rotterdam.

Sparta Rotterdam - PEC Zwolle 1-1

0-1 Mokhtar (13)
1-1 Mühren (22)
Arbiter: Lindhout
Geel: Van Polen, Dobson, Floranus, Mokhtar, Mühren, Dougall, Koppers
Sparta Rotterdam: Kortsmit; Floranus, Breuer, Vriends, Dougall; Sanusi, Mühren (Bambock/77), Dobson; Brogno, Volas (Ache/86), Alhaft (Goodwin/55). 
PEC Zwolle: Boer; Ehizibue, Marcellis, Sandler, Van Polen; Saymak (Israelsson/85), Bakker, Thomas; Namli (Koppers/66), Parzyszek (Nijland/67), Mokhtar.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.