nieuws

Wie weet meer over brandstichting auto bij huis in Haaksbergen?

Wie weet meer over brandstichting aan de Klaproos in Haaksbergen?
Wie weet meer over brandstichting aan de Klaproos in Haaksbergen?
Het is dat de bewoners van een huis aan de Klaproos in Haaksbergen op de vroege zaterdagochtend van 29 juli rond 04.00 uur wakker werden van geluid op straat. Ze zagen dat hun Audi A3 in lichterlaaie stond en belden het alarmnummer 112. Omdat de brandweer er snel was, kon het vuur worden geblust en overslag van het vuur naar een huis worden voorkomen.
De auto ging verloren in de vlammen. Aan de Klaproos staat een zwartgeblakerde schutting en is het wegdek met roet bedekt als stille getuigen van de brand. Inmiddels weet de politie dat de auto in brand is gestoken.
Was het zomaar een auto die een brandstichter op straat tegenkwam of zit er meer achter de autobrand? De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden.
De brandstichting was rond 04.10 uur aan de Klaproos. Mogelijk is voor die tijd een auto in de buurt geweest. Die auto is waarschijnlijk via de Gentiaan richting de Goorsestraat weggereden om de wijk uit te komen. Wie weet meer?
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.