nieuws

Het mooiste meisje van de wereld uit Enschede wil presenteren op televisie

Ze is het mooiste meisje van de wereld en woont in Enschede. Na het winnen van de Miss Teenager 2017-verkiezing heeft Lotte van der Zee grote plannen.
De 18-jarige Enschedese liet eind vorige maand in Guatemala 33 andere missen uit andere landen achter zich. Van der Zee is de eerste deelneemster die de kroon mee naar Europa brengt.
"Ik had verwacht dat er een Latina-land zou winnen. Het voelt geweldig. Ik had het niet willen missen", aldus Van der Zee.

Weer naar school

Sinds de bekroning is de agenda van Van der Zee gevuld met diverse verplichtingen de haar miss-titel met zich meebrengt. "Maar ik ga ook gewoon naar school. Over twee weken begint dat weer."
Wel heeft Van der Zee de hockeysport op een lager pitje gezet. "Ik keepte op hoog niveau, trainde vier keer per week. Nu ruil ik mijn helm in voor een kroon", lacht de tiener. 

Vloggen

De Enschedese sluit niet uit dat ze aan meer verkiezingen zal meedoen. Maar eerst stort ze zich op het vloggen: "Ik krijg veel vragen van meisjes die willen weten hoe mijn leven eruit ziet."

Presenteren op televisie

Van der Zee ambieert een carrière als presentatrice op televisie. "Ik weet het: ik kom uit Enschede en heb een accent. Wie weet dat ik in de toekomst ABN ga praten", aldus de miss.
Van der Zee werd eerder gekroond tot 'Miss Teen of Overijssel' en 'Miss Teen of the Netherlands'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.