Thomas Lam: "Kijk er naar uit weer in de eredivisie te spelen"

FC Twente versterkte zich gisteren met Thomas Lam. De Fin wordt gehuurd van Nottingham Forest en reageerde vandaag op de site van Twnete op zijn overgang.

Thomas Lam: "Mooi dat ik deze overstap naar FC Twente kan maken. Een mooie nieuwe uitdaging bij een grote club en ik kijk er naar uit om weer in de Eredivisie te gaan spelen. Ik ben nu 23 jaar en op die leeftijd wil je week in week uit spelen, dat perspectief was er voor mij bij Nottingham onvoldoende. Dat hoop ik bij FC Twente nu wel te realiseren. Trainer Rene Hake ken ik nog uit mijn tijd bij PEC Zwolle, ik heb fijn met hem samengewerkt en dat heeft zeker geholpen dat nu mijn keus op FC Twente is gevallen."

Versterking

Jan van Halst is blij met de komst van Lam: "Na het vertrek van Joachim (Andersen, red.), zijn we blij dat we Thomas als verdediger aan de groep kunnen toevoegen. Thomas kent het Nederlandse voetbal met zijn Eredivisie-ervaring bij AZ en PEC Zwolle. Thomas is Fins international, maar opgegroeid in Nederland. We verwachten ook daarom dat hij zich goed kan aanpassen en ons team sterker maakt."

Deel dit artikel: