nieuws

Flyers politie tijdens wake Salsaclub Enschede voor gedode Sarah Kolenberg

De politie heeft vanavond flyers liggen bij de wake in salsaclub Rico Latino in Enschede voor de gedode Sarah Kolenberg. Er wordt niet actief geflyerd, maar de flyers liggen in de club.Â
Het onderzoeksteam blijft informatie verzamelen, hoewel dinsdagavond laat een 48-jarige Enschedeër is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Sarah. De politie vraagt met wie Sarah problemen of onenigheid heeft gehad en met wie zij contact heeft gehad in de dagen voor zondag 27 augustus. 
Ook wordt gevraagd of iemand iets bijzonders heeft gezien in de omgeving van de woning van het slachtoffer. Volgens de politie is het hele huis van Sarah overhoop gehaald. 
De flyers worden neergelegd in de ruimte van de salsaclub Rico Latino waar vanavond om 20.00 uur een wake begint. Die is bedoeld voor de leden van de salsaclub. 
Inmiddels is sectie verricht op het lichaam, maar de politie wil niet zeggen wat het resultaat is. Het onderzoeksteam heeft de omgeving van de woning nog steeds afgezet om onderzoek te doen naar het misdrijf. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.