nieuws

Luciano Slagveer na opvallende transfer: "Spelers kunnen beter in caravans gaan wonen"

Luciano Slagveer speelt dit seizoen in Enschede voor FC Twente, maar een paar weken geleden dacht hij nog dat zijn carrière zich in België zou vervolgen.
Hij tekende een contract bij Lokeren, maar ging daar na een paar weken alweer weg. Twente huurt hem dit seizoen van de Belgische club. Hij legt uit wat er gebeurd is: "Bij Heerenveen was ik transfervrij en dan zoek je een nieuwe club. Dan komen er clubs die je graag willen en bij Lokeren had ik op dat moment een goed gevoel en toen ben ik naar Lokeren gegaan. Uiteindelijk heeft dat niet zo uitgepakt hoe ik wilde, ik speelde niet veel, heb niet veel minuten kunnen maken. Dan ga je naar iets anders zoeken, je wil voetballen en gelukkig kon ik nog naar Twente toe."

Caravans

"Ik was net klaar met spullen uitpakken. Je weet dat het zo kan gaan in de voetballerij, dat er nieuwe trainers kunnen komen, dat je niet aan spelen toekomt en dat je zo weer ergens anders naartoe kan gaan. Eigenlijk moeten spelers denk ik in caravans wonen, zodat ze niet hoeven te verhuizen en al hun spullen mee kunnen nemen. Dat zou in mijn geval wel heel slim zijn geweest", zegt hij met een glimlach.
In de video het hele gesprek met de nieuwe aanvaller van de Tukkers.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.