nieuws

Omar Kavak helpt Genemuiden na achterstand aan zege bij Ajax

Blijdschap bij Genemuiden
Blijdschap bij Genemuiden
SC Genemuiden heeft de seizoensopener in de hoofdklasse B vanmiddag winnend afgesloten. Bij de amateurs van Ajax won de ploeg na een 1-0 achterstand met 2-1 door twee treffers van Omar Kavak.
Al na ruim tien minuten was het raak voor Ajax. Bilal el Amrani scoorde na een fout in de verdediging van Genemuiden. Kort daarna was Kenneth Misa Danso dicht bij de 2-0, maar hij schoot net naast. Ajax bleef de betere ploeg en El Amrani was na een half uur dicht bij zijn tweede, maar zijn kopbal ging er niet in. 1-0 was de ruststand op sportpark De Toekomst.
Na rust waren er wat kansen voor Genemuiden en twintig minuten voor het einde werd het gelijk. Omar Kavak schoot hard binnen na een fraaie pass. Een paar minuten later kwam Genemuiden zelfs op voorsprong. Kavak benutte een strafschop en maakte dus zijn tweede van de middag. Vijf minuten voor het einde moest Ajax met tien man verder na een rode kaart voor Cerillio Cijntje. Aan de stand veranderde niets meer en dus heeft Genemuiden de eerste drie punten binnen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.