nieuws

Jonge ondernemer uit Mariënheem wint startup-wedstrijd

Lisette Schrijver uit Mariënheem is uitgeroepen tot ZomerOndernemer van Zwolle. De 20-jarige studente won een regionale startup-wedstrijd voor jonge beginnende ondernemers met haar bedrijf HelemaalPluis.com
Schrijver, die een grafische opleiding heeft, volgt momenteel een studie Fashion&Branding aan het Amsterdam Fashion Institute. Ze besloot deze zomer mee te doen aan een wedstrijd voor studenten die een eigen bedrijfje willen beginnen.
Volgens de jury van de Zwolse startup-wedstrijd boekte Schrijver van alle beginnende ondernemers de meeste progressie met de opzet en promotie van haar bedrijf. De studente uit Mariënheem heeft een creatieve studio die op basis van grafische vormgeving, illustraties en fotografie communicatiemiddelen levert aan bedrijven die zich zelf beter willen presenteren.

Motivatie om door te gaan

"Dat lukt zo goed dat het mij de motivatie geeft om nu met HelemaalPluis.com door te gaan",  aldus Lisette Schrijver. Ze is blij met de Zwolse ondernemersprijs omdat het haar bedrijf naamsbekendheid geeft. Bovendien geeft het bevestiging dat haar werk niet alleen leuk is maar ook geld oplevert.
Schrijver kan zich met HelemaalPluis.com verder onderscheiden tijdens de landelijke finale van The New Entrepeneur op 5 oktober in het stadion van PEC Zwolle. Ze moet daarvoor aan de slag met een ondernemersplan en een promotiefilm. Tevens moet ze een pitch doen ten overstaan van een jury.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.