nieuws

Twee Vollenhovenaren vallen in de prijzen bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'

Postcode Loterij Miljoenenjacht
Postcode Loterij Miljoenenjacht
Het was een spannende avond voor vijftig Vollenhovenaren uit postcodegebied 8325. Zij mochten strijden om prijzen tot vijf miljoen euro in Linda de Mols tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'.
De vijftig inwoners uit Vollenhove waren vanavond samen met bewoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio van RTL.

Twee gelukkigen

Helaas bleek een finaleplek in het beroemde Gouden Koffer Spel aan alle Vollenhovenaren voorbij te gaan, maar twee inwoners verlieten de studio wél met een geldprijs.
Zo won Lucienne Middelhof in het spelprogramma maar liefst 43.000 euro. En Lucie van der Niet, die aangaf 'al blij te zijn met 10 euro', mocht uiteindelijk 50 euro in haar zak steken.

Miljoenenjacht

Bij Postcode Loterij Mijoenenjacht vertegenwoordigen 500 aanwezigen tien wijken door heel Nederland. Een van die aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten.
Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.