nieuws

Go Ahead Eagles en FC Volendam in evenwicht na vermakelijk duel

In de Jupiler League heeft Go Ahead Eagles gelijkgespeeld tegen FC Volendam en daardoor wacht de ploeg van Leon Vlemmings nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. In De Adelaarshorst kregen beide ploegen kansen op de zege, maar eindigde het duel uiteindelijk onbeslist: 1-1. 
Het was een opwindende openingsfase in Deventer, want na twintig seconden schoot Antwi namens de bezoekers op de paal. Vervolgens was het in tegenaanval wel raak voor Go Ahead. Beltrame - die voor het eerst zijn opwachting maakte in de basis - dribbelde naar binnen en schoot beheerst de 1-0 binnen. Daarna nam Volendam het initiatief en moest Stevens redding brengen op een inzet van Ten Den. De bezoekers waren dreigend, maar tot grote kansen leidde dat niet.  
Na rust kwam FC Volendam wel op gelijke hoogte. Invaller Runderkamp had een afgemeten voorzet in huis op Ten Den en de voormalig spits van Go Ahead wist wel raad met het buitenkansje, 1-1. Het spel ging over en weer en halverwege de tweede helft zag Stevens een inzet van Visser op de lat eindigen. Ook Go Ahead kreeg kansen via Hendriks. Eerst werd een inzet van de clubtopscorer van de lijn gehaald en even later faalde hij oog-in-oog met doelman Verhulst. Uiteindelijk bleef het bij 1-1. 

Go Ahead Eagles - FC Volendam 1-1

1-0 Beltrame (2)
1-1 Ten Den (56)
Arbiter: Van Boekel
Geel: Schilder, Pedro, Beltrame
Go Ahead Eagles: Stevens; Suk, Beukema, Schenk, Hettinga; Hölscher, Overgoor (Maneschijn/76), Beltrame (Thomas/84), Langedijk; Eghan (Soumaoro/56), Hendriks.
FC Volendam: Verhulst; Evers, Schilder, Schouten, Kok; Veerman, Visser, Kwakman (Runderkamp/54); Pedro, Ten Den, Antwi (Doodeman/79). 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.