nieuws

Van der Lely na fout bij tegentreffer: "Mag niet gebeuren, voel ik me heel kut over"

Jeroen van der Lely verloor vanmiddag met FC Twente ook het vierde duel van het seizoen. Bij Sparta ging de ploeg met 1-0 onderuit. Terecht, vindt de verdediger.
"Dan kom je 1-0 achter en dan ga je de hele wedstrijd op zoek naar de 1-1, maar we creëren gewoon te weinig. Dus ik denk een terechte nederlaag", zegt hij voor de camera van RTV Oost.

"Mag niet gebeuren"

Bij het enige doelpunt van de wedstrijd zag Van der Lely er niet goed uit. Zijn directe tegenstander scoorde: "Die jongen (Brogno, red.) geeft een goede voorzet en ik kijk naar mijn man en naar de bal. De bal valt eroverheen en ik ben te laat. Dat mag niet gebeuren, dus daar voel ik me wel heel kut over natuurlijk."

"Natuurlijk neemt de druk toe"

Hij beseft ook dat de druk steeds meer toeneemt in Enschede: "Natuurlijk neemt de druk toe, maar het enige waar wij mee bezig zijn, is om de volgende wedstrijd wel te winnen. Dan kun je wel negatieve dingen gaan lezen over jezelf, maar dat helpt daar niet bij. Ik denk dat we beter gewoon weer de koppen bij elkaar kunnen steken en met goede moed vooruit gaan."
In de video de hele reactie van Van der Lely.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.