nieuws

Pizzeria/restaurant La Cipolla in Ootmarsum wint Eropuit in Eigen Landprijs

B&B populair in recreatiesector
B&B populair in recreatiesector
Pizzeria/restaurant La Cipolla in Ootmarsum heeft dit jaar de Eropuit in Eigen Landprijs gewonnen in de categorie restaurant.
Het afgelopen jaar hebben bezoekers van de website http://www.eropuitineigenland.nl hun favoriete resutaurant of verblijfsaccommodatie kunnen kiezen. In de categorie restaurant bleek de Ootmarsumse eetgelegenheid favoriet bij mensen die een hapje eten wilden eten buiten de deur.
Ook andere Overijsselse accommodaties scoorden een plek bij de beste drie. Zo behaalde het stadsappartement B&B Odemarus, ook al in Ootmarsum, een tweede plek in de categorie appartement.
In de categorie Bed & Breakfast was er eveneens een tweede prijs voor Het Wierdense Veld in Nijverdal. In de categorie Bijzonder overnachten sleepte De Wijnstaete in Lemelerveld een derde prijs weg.
Eropuit In Eigen Land is sinds de website in 2009 online is gegaan uitgegroeid tot de meest populaire website voor recreatie en toerisme in Nederland. De winnaars van de prijzen krijgen dit jaar extra aandacht op de site.     

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.