nieuws

Go Ahead Eagles blijft zegeloos na thuisnederlaag tegen SC Cambuur

Go Ahead Eagles is er ook in de vijfde wedstrijd van het seizoen niet in geslaagd om te winnen. De ploeg van trainer Leon Vlemmings ging in eigen huis met 3-1 onderuit tegen SC Cambuur. De Deventer ploeg blijft door dat resultaat op slechts drie punten staan.
De eerste kans was voor Daniels, maar Stevens bracht redding op zijn inzet. Aan de andere kant kon Suk Go Ahead op voorsprong brengen, maar Bertrams wist ook zijn inzet te keren. Dat deed hij kort daarna ook op een schot van Langedijk. Rossi kreeg even later de grootste kans op de openingstreffer. Hij mocht aanleggen vanaf de stip, maar schoot over het doel van Stevens.

Geen doelpunten voor rust

Kort voor rust probeerde Kallon het nog met een schot, maar Stevens maakte er een hoekschop van. Die leverde niets op. Ook Langedijk probeerde het nog, maar zijn volley was een prooi voor Bertrams. Schenk was uit de gegeven hoekschop nog dichterbij, maar ook hij scoorde niet en dus was het bij rust 0-0.

Twee doelpunten in paar minuten

Cambuur begon goed aan de tweede helft en kreeg een kans via Kallon, mar hij scoorde niet. Aan de andere kant was een goede kans voor Hendriks, hij zag Bertrams redding brengen. Na een klein uur kwam Cambuur op voorsprong. Het was voormalig Eagle Mathieu die de 0-1 aantekende. Die stand stond echter niet lang op het bord, want kort daarna maakte Hendriks zijn vierde van het seizoen met een kopbal.

Cambuur opnieuw op voorsprong

Langedijk was kort daarna dicht bij de 2-1, maar via de binnenkant van de paal kwam de bal bij Bertrams. Aan de andere kant was het wel raak. Rossi kopte raak uit een vrije trap en zorgde dus voor de 1-2. Kort voor het einde maakte Barto er met het hoofd ook nog 1-3 van en was het beslist in Deventer. Kallon kreeg in blessuretijd zelfs nog een kans op 1-4, maar die kwam er niet. Kort daarna later floot Janssen af en dus wacht Go Ahead ook na speelronde vijf in de Jupiler League nog op de eerste zege.

Go Ahead Eagles - SC Cambuur 1-3

0-1 Mathieu (59)
1-1 Hendriks (61)
1-2 Rossi (71)
1-3 Barto (86)
Arbiter: Janssen
Geel: Schenk, Van Kippersluis, Boerlage, Hettinga, Overgoor, Kallon, Beukema
Bijzonderheid: Rossi mist strafschop (20)
Go Ahead Eagles: Stevens; Suk, Beukema, Schenk, Hettinga; Hölscher, Overgoor (Thomas/79), Beltrame (Werkhoven/69), Langedijk; De Kogel (Soumaoro/60), Hendriks.
SC Cambuur: Bertrams; Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Peersman; Boerlage, Van Kippersluis, Houtkoop (Kip/46); Daniels (Kallon/9), Rossi (Barto/75), Mathieu.
Bekijk hier alle statistieken van Go Ahead Eagles na het duel tegen SC Cambuur.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.