nieuws

Dennis Bekking met boze supporters Go Ahead Eagles in gesprek na nederlaag

Technisch manager Dennis Bekking van Go Ahead Eagles moest zich vanavond na de nederlaag van de Deventer ploeg tegen SC Cambuur verantwoorden tegenover een groepje boze supporters.
De fans stonden na afloop van de wedstrijd bij de hoofdingang om verhaal te halen. Bekking snapt de frustratie: "Er zijn mensen uiteraard teleurgesteld dat we nog niet het aantal punten hebben waar iedereen op gehoopt had. Dat geldt ook voor ons. Ik vind dat mensen het recht hebben om dat te uiten. Dat ging ook prima, helemaal geen rare dingen gebeurd. En waar mogelijk vind ik ook dat wij een club zijn, en in dit geval ik, die daar ook over met de mensen in gesprek gaat."

Frustratie

Hij vervolgt: "Ik hoor eerst eens aan wat de frustratie van de supporters is. Ik kan daar wel van alles gaan roepen, maar dat is niet het doel van het gesprek. Mensen willen graag aan mij kwijt waar hun frustratie zit. Dan moet je ook gewoon luisteren. En dan kan ik daar wel gaan vertellen hoe het allemaal anders moet en hoe het had moeten of kunnen zijn, maar dan moet je ook gewoon af en toe luisteren en proberen dat gevoel enigszins weg te nemen."

Uitermate tevreden

"Als je de wedstrijden niet wint, dan moeten er dingen beter. Dat is iets wat we intern met de jongens bespreken en daar gaan wij gewoon keihard mee aan de slag. Meer kan en wil er ook niet van maken, omdat ik nog steeds uitermate tevreden ben met hoe de groep functioneert, hoe de groep in elkaar zit. De jongens vechten en knokken elke dag keihard om het onderste uit zichzelf te halen. Ik ben er heilig van overtuigd, dat als wij doorgaan met waar we mee bezig zijn, dat ie wel een keer goed gaat vallen", aldus Bekking. In de audio het hele interview.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.