nieuws

Belangrijke Boere blij met zege Twente: "Dit is waar je het voor doet"

FC Twente boekte vanmiddag een verrassend ruime zege op FC Utrecht. Na vier nederlagen werd er met 4-0 gewonnen. Spits Tom Boere was belangrijk met een treffer en een assist en genoot dan ook in De Grolsch Veste.
"Als je de emotie achteraf ziet, dat is waar je het voor doet. Dit was voor ons heel belangrijk, belangrijke punten vooral. Het is mooi dat je de nul kan houden en dat je er vier kan maken."

Heerlijke boost

Er kwam veel los bij de 1-0: "Ja tuurlijk, je weet allemaal in wat voor situatie je zit en als je dan snel op 1-0 komt dan is dat natuurlijk een heerlijke boost en wedstrijd verder mee te spelen."

Team

Op de vraag of we nu de echte Tom Boere hebben gezien blijft hij bescheiden: "Ik ben daar helemaal niet mee bezig. Ik wil gewoon hard werken, m'n best doen en proberen mezelf te ontwikkelen. Dat we vandaag als team goed hebben gespeeld, daar ben ik ontzettend blij mee."

Vasthouden

Uiteraard is hij wel erg trots: "Dat is fantastisch als je het publiek je naam hoort roepen, ook na een gemiste kans. Dat geeft wel vertrouwen en dat is voor mij persoonlijk heel lekker. Alleen we moeten dit als team proberen vast te houden. Daar ben ik een onderdeel van we doen gewoon ons best om dit volgende week weer neer te zetten."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.