Burgemeester Hofland is nog altijd trots op Rijssen-Holten

Burgemeester Hofland van Rijssen-Holten kan trots zijn op zijn gemeente. Ze mogen zich al de mkb-vriendelijkste gemeente van het land noemen én zijn in de race om volgend jaar de fietsgemeente van Nederland te worden.

De ondernemers vinden dat er goed naar hen wordt geluisterd in gemeente Rijssen-Holten. Aanstaande vrijdag (17 november) is het de dag van de ondernemer: "Die dag eindigt in Rijssen-Holten. Dan staan we stil bij verschillende facetten van het ondernemerschap. Ook de kansen die er zijn."     

Bedreigingen

Dat er ook schaduwkanten zitten aan een bestaan als burgervader weet Hofland maar al te goed. De burgemeester heeft geregeld te maken met bedreigingen. Vandaag nog werd een 71 jarige man in hoger beroep veroordeeld tot 15 maanden cel en tbs. Hij gooide een brandbom naar de woning van Hofland. "Het is heel ingrijpend als zoiets gebeurd voor het hele gezin. Als je de camerabeelden ziet van het incident, zie je dat de vlammen metershoog komen. Wij hebben een huis met een rieten dak. Je moet niet bedenken hoe het had kunnen aflopen." 

Meer over dit onderwerp:
mkb Reggestreek hofland Nieuws
Deel dit artikel: