nieuws

Sanne Hans organiseert voor derde keer haar eigen muziekfeest Bierpop

We moeten nog heel even wachten, maar op zaterdag 18 november is de Evenementenhal Hardenberg weer het decor van Bierpop. Sanne Hans, Miss Montreal, organiseert het muziekfeest met optredens van onder anderen Waylon, Di-rect, en Bökkers. Natuurlijk treedt ze ook zelf op.
Het is niet gek dat veel Nederlandse topartiesten in Hardenberg op de planken staan. "Ik doe met liefde veel voor andere bands, dus nu vraag ik iets terug", zegt Hans in Overijssel Vandaag op TV Oost. "Vorig jaar was het ook al een succes."
Echte wensen voor Bierpop heeft ze eigenlijk niet meer, want ze heeft al de beste artiesten naar Hardenberg kunnen halen. "De Rolling Stones, dat zou natuurlijk nog een keer fantastisch zijn! Wie weet, want Mick Jagger heeft net een nummer van Frans Bauer gezongen."
Sanne Hans gaat drukke tijden tegemoet, want ze zit weer in de jury van The Voice of Holland, dat vrijdag weer begint. Ook komt een EP van haar uit met veel persoonlijke muziek. "Ik heb zelfs een nummer gemaakt over een vriendin, van wie onlangs de vader is overleden." En daarnaast begint eind deze maand haar clubtoer langs kleine zalen. "De laatste keer was in 2009. Ik heb er veel zin in, want ik kom ook weer hier in de buurt."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.