nieuws

Finalisten Twentse jonge ambtenaar 2017 bekend

Finalisten Twentse jonge ambtenaar bekend
Finalisten Twentse jonge ambtenaar bekend
Lenneke Tan van de gemeente Twenterand, Bart Greven van de  gemeente Hof van Twente en Kennan Williams van de gemeente Enschede zijn in de race voor de titel Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar.
De vakjury, bestaande uit Milou Aarninkhof, de winnaar van vorig jaar,  wethouder Thomas Walder van de gemeente Hellendoorn) en Gertjan Rozendom, de gemeentesecretaris van de gemeente Borne koos de drie talentvolle jonge ambtenaren uit de groep van tien genomineerden.
De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het Twentse Jonge Ambtenaren Netwerk (TJA).

Persoonlijkheid belangrijk

"De genomineerde jonge ambtenaren zijn ieder op zichzelf uniek en talentvol, het was dan ook een lastige taak om de top drie te bepalen. Ondernemerschap, lef en  een vernieuwende manier van werken zijn kenmerkend voor de drie finalisten", aldus Rozendom.
"Persoonlijkheid was voor ons de doorslaggevende factor. Ieder van de finalisten weet op zijn of haar eigen manier collega’s en omgeving te inspireren."

Werkzaamheden finalisten

Tan houdt zich voor de gemeente Twenterand onder meer bezig met zorg en veiligheid, en is coördinator drugs. Greven is directeur bedrijvenpark Zenkeldamshoek en programmamanager Economie. Williams is adviseur juridische zaken en heeft de rechtswinkel in Enschede gerund.  

Stemmen kan vanaf nu

Stemmen kan tot 28 september, via de site van de verkiezing. Daar stellen de finalisten zichzelf ook kort voor. Tijdens de finale van de verkiezing op 28 september geven de finalisten een korte pitch en is het voor aanwezigen nog mogelijk om zijn of haar stem uit te brengen.
Deze stemmen worden opgeteld bij de online verkiezing en de stem van de jury.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.