nieuws

Go Ahead Eagles blijft zonder zege na doelpuntloos gelijkspel in Emmen

Ook na de zesde speelronde is Go Ahead Eagles nog altijd op zoek naar de eerste overwinning in de Jupiler League. Op bezoek bij FC Emmen kwam de formatie van Leon Vlemmings nog goed weg met een gelijkspel. Er werd niet gescoord in de JENS-Vesting: 0-0. 
Het gevaar in de eerste helft kwam voornamelijk van de gastheren want het was eenrichtingsverkeer naar het doel van Stevens. Met name het duo Loen en Bannink maakten het de Deventenaren lastig en laatstgenoemde was al vroeg dicht bij de 1-0, maar zijn lob ging net over. Even later schoot Bannink, op aangeven van Loen, op de uitgekomen Stevens. Na een half uur moest de doelman wederom redden op een inzet van Bannink. Go Ahead kon daar betrekkelijk weinig tegenover stellen. Alleen Beltrame was met een schotkans dichtbij.  
De eerste kans na rust was voor opnieuw voor Bannink, maar zijn schot miste kracht. Aan de overkant kreeg Go Ahead een grote kans op de openingstreffer via Hendriks, maar zijn schot ging net naast. Daarna nam de thuisploeg het heft weer in handen en moest Sevens pareren op een inzet van Peters. De oud-aanvaller van de Deventenaren kon even later wederom de ban breken, maar zijn inzet ging naast. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd zoals die begon: 0-0.

FC Emmen - Go Ahead Eagles 0-0

Arbiter: Lindhout
Geel: Bijl 
FC Emmen: Telgenkamp, Bijl, Veendorp, Lima, Bakker, Ben Moussa (Jansen/69), Chacon, Loen (Voest/79), Bannink, Peters en Klok.
Go Ahead Eagles: Stevens; Suk, Ketting, Schenk, Corbin-Ong; Hölscher, Soumaoro, Beltrame (Hettinga/82); Langedijk (Maneschijn/62), Hendriks, Thomas (Werkhoven/68). 
Bekijk hier alle statistieken van de spelers van Go Ahead Eagles. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.