nieuws

Bijzondere inboedel Kamperzeedijk vandaag geveild

De inboedel van een echtpaar uit de Kamperzeedijk bij Genemuiden is vandaag per opbod verkocht. Van antieke stoelen tot modelauto's en mooie oldtimers, alles ging onder de veilinghamer. Wat de totaal opbrengst is, is niet bekend. De eigenaren willen dat privé houden.
De veiling werd gehouden in de manege van de Zwartewaterruiters, een plek waar veel publiek terecht kan.

Boedeldag

"Vroeger waren dit soort boedeldagen veel normaler, tegenwoordig gaat er veel online. Maar je ziet dat dit een mooie manier is om een veiling te houden. Er is veel publiek. Je kunt elkaar in de ogen kijken en het is daarnaast ook heel gezellig." Veilingmeester Hessink veilt de verschillende kavels met gevoel voor humor en op hoge snelheid.
"Er is veel te verkopen, het echtpaar wil alles graag kwijt. En sommige zaken gaan voor kleine prijsjes weg. Zo geef je ook iedereen de gelegenheid om wat moois te kopen."

Oldtimers

De auto's hebben volgens de veilingmeester een goede prijs opgebracht. Hoger dan verwacht, voor het veilinghuis was de dag dan ook een succes. Of de gehoopte totaalopbrengst van zo'n 250.000 euro is behaald, is dus niet bekend.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.