nieuws

Invaller Vermeij schiet Heracles in blessuretijd langs Roda JC

Heracles Almelo heeft vanavond een vroege achterstand tegen Roda JC omgebogen naar een overwinning. De ploeg van trainer John Stegeman was veel sterker, miste veel kansen, maar won door een treffer in blessuretijd van Vermeij met 2-1 in eigen huis.
Al in de vierde minuut was Monteiro dicht bij de openingstreffer, maar hij schoot op de paal. Aan de andere kant was het wel raak. De geheel vrijstaande Paulissen kopte de 0-1 achter Castro.

Veel kansen Darri
Heracles ging op zoek naar de gelijkmaker en vooral Darri kreeg veel kansen. De aanvaller had zijn vizier echter niet op scherp staan, en als de bal al tussen de palen was bracht doelman Jurjus redding. In de laatste minuut was Duarte nog dichtbij, maar ook hij vond de doelman op zijn pad en dus was de ruststand 0-1.

Pröpper scoort

Kort na de pauze lukte het wel voor Heracles. Pröpper raakte uit een hoekschop nog de paal, maar toen de bal terugkwam voor het doel was het wel raak voor de jarige verdediger: 1-1. Aan de andere kant bracht Castro redding op een afstandsschot van Ndenge. Invaller Vermeij kopte bij zijn eerste balcontact over en kort daarna bracht Jurjus redding op een geplaatste vrije trap van Monteiro. Schahin was aan de andere kant dicht bij de 1-2, maar gleed de bal naast.

Vermeij maakt winnende

Aan de andere kant kwam Vermeij net tekort om een voorzet binnen te glijden en uit de gegeven hoekschop kopte hij net over. Het leek bij 1-1 te blijven, maar in de blessuretijd schoof Vermeij alsnog de 2-1 binnen en bezorgde Heracles daarmee de drie punten.

Heracles Almelo - Roda JC 2-1

0-1 Paulissen (6)
1-1 Pröpper (51)
2-1 Vermeij (90+2)
Arbiter: Kuipers
Geel: Götz, El Makrini, Duarte
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Pröpper, Hardeveld, Duarte (Droste/77); Monteiro, Pelupessy, Van Ooijen; Peterson, Gladon (Vermeij/67), Darri (Niemeijer/82).
Roda JC: Jurjus; Götz, Ananou, Auassar, Van Peppen; Ndenge, Gustafson (Engels/75), El Makrini; Rosheuvel, Schahin, Paulissen (Van Velzen/82).
Bekijk hier alle statistieken van Heracles Almelo na het duel tegen Roda JC.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.