nieuws

Topscorers: Nummer vijf voor Bas ter Hogt, hattrick voor Ellen Jansen

Bas ter Hogt
Bas ter Hogt
De vier Overijsselse ploegen in eredivisie en Jupiler League kwamen afgelopen weekend slechts tot drie treffers. In de 3e divisie was Bas ter Hogt opnieuw belangrijk voor HSC'21 en ook Chris van der Meulen scoorde weer voor Berkum. Bij de vrouwen maakte Ellen Jansen een hattrick. Hieronder een overzicht per divisie.

Eredivisie

Robin Pröpper maakte zaterdag zijn tweede van het seizoen voor Heracles. Vincent Vermeij maakte in hetzelfde duel zijn eerste en gisteren maakte Kingsley Ehizibue ook zijn eerste van het seizoen voor PEC. Ploeggenoot Youness Mokhtar blijft de leider met vier doelpunten. Bekijk hier het volledige overzicht.
Vermeij maakte zijn eerste, maar een hele belangrijke (foto: Pro Shots)

Jupiler League

Go Ahead Eagles kwam niet tot scoren vrijdagavond. Sam Hendriks blijft daardoor de topscorer van de ploeg met vier treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

2e divisie

HHC won in eigen huis van AFC en daarbij maakte Rens van Benthem zijn tweede van het seizoen. De andere treffer kwam van Matthieu van den Assem. Dat was zijn eerste. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

HSC'21 was de enige Overijsselse ploeg uit de 3e divisie die tot scoren kwam. Bas ter Hogt maakte alweer zijn vijfde van het seizoen. Zijn broertje Tom maakte in blessuretijd de winnende tegen De Meern en dat was zijn eerste van het seizoen. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

Berkum is de verrassende koploper en levert ook nog eens Overijssels topscorer in de hoofdklasse. Chris van der Meulen maakte zijn vierde treffer in vier duels. Niek Davina van Excelsior'31 maakte zijn tweede van het seizoen. Bekijk hier het volledige overzicht.
Davina maakte zijn tweede voor Excelsior (foto: Excelsior'31)

Eredivisie Vrouwen

Bij de vrouwen kwam alleen FC Twente in actie van de twee Overijsselse clubs. Ellen Jansen was op dreef tegen Excelsior en maakte een hattrick. Haar totaal staat nu op vier. Joëlle Smits maakte haar tweede en Licia Darnoud en Sherida Spitse maakten hun eerste doelpunt van het seizoen. Bekijk hier het volledige overzicht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.