nieuws

Licht- en geluidsshow bij Grolsch Veste voorafgaand aan FC Twente-Heracles Almelo

Supporters van FC Twente in de Grolsch Veste
Supporters van FC Twente in de Grolsch Veste
Flow of Innovation - initiatiefnemer van het Innovatiepad door het Kennispark in Enschede - houdt op vrijdag een sfeeractie, speciaal voor bezoekers van de wedstrijd van FC Twente tegen Heracles Almelo. De fontein op het Stationplein voor de Grolsch Veste speelt tijdens de actie een belangrijke rol.
Supporters worden gedurende een uur voor de wedstrijd getrakteerd op een licht- en geluidshow vanuit de fontein. De fontein, die normaliter altijd uit staat voorafgaande aan de thuiswedstrijden, wordt dan aangezet.
De fontein is recent volledig getransformeerd naar een fontein die echt recht doet aan zijn omgeving, aldus Flow of Innovation. "De fontein heeft een high-tech en innovatieve uitstraling gekregen. Vanaf 29 september legt de fontein tijdens elke thuiswedstrijd een verbinding tussen het Innovatiepad, FC Twente, haar supporters en de sportbeleving in de Grolsch Veste."

Flow of Innovation

De fontein markeert het startpunt van het Innovatiepad van Flow of Innovation. "Het pad is veel meer dan een fysieke fiets- en wandelroute. De hightech elementen die op en aan het pad komen te staan, zijn vernieuwend, experimenteel en bedoeld om bezoekers te verrassen en uit hun comfort zone te halen."
De licht- en geluidsshows zijn vanaf 19.00 uur te bewonderen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.