Almeloos marketingbedrijf Adwise ontvangt internationale award

Het Almelose marketingbedrijf Adwise heeft in New York een internationale award gewonnen. Het bureau heeft als eerste Nederlandse bedrijf ooit een Google Global Award in ontvangst genomen. Deze prijs geldt als een Oscar binnen het vakgebied.

Het bedrijf won in de categorie 'display innovation'. Adwise werkte aan een display-tool voor tuinmeubelenbedrijf Kees Smit. Met de tool kan het bedrijf berichten tonen aan mensen die op verschillende tijden en locaties met verschillende apparaten online zijn. 

Voorronde was al mooie bekroning

Adwise werd tijdens een continentale voorronde in Dublin al bekroond tot beste bedrijf uit ruim tweeduizend deelnemers en mocht zodoende in New York meedingen naar de Global Award. "Het is een eer om deze internationale award in ontvangst te nemen", reageert CEO Gijs Westerbeek. "Een erkenning voor het harde werk en de mooie prestaties van ons team."

Het winnen van de voorronde, voelde voor Westerbeek al als de winst van de Champions League. "We vonden dat al een mooie bekroning. De Global Award voelt als een overwinning in de Supercup, na winst in de Champions League. Het is een ongelofelijk gevoel."

Meer over dit onderwerp:
Marketing Ondernemen Almelo Regio Almelo Nieuws
Deel dit artikel: