nieuws

Ommense die gewond raakte bij aanslag Barcelona mag vandaag naar huis

De Ramblas in Barcelona
De Ramblas in Barcelona
De zestienjarige Karlijn uit Ommen, die gewond raakte tijdens de terroristische aanslag op de Ramblas in Barcelona, mag vandaag naar huis. Dat laat ze weten op Facebook.
Op haar Facebook-pagina postte de Ommense tiener vandaag een foto van zichzelf met als begeleidende tekst: "Na een leuke vakantie in Oostenrijk & 5 leuke dagen in Malgrat de Mar eindigde de zomervakantie op 17 augustus in een hel na een dagje barcelona.?? Na 3 weken ziekenhuis en 3 weken revalidatiecentrum mag ik vandaag naar huisss." 
Trotse zus
Ook Karlijns zus doet een duit in het zakje op Facebook. "Vandaag 29 september mag je eindelijk naar huis na een paar weken ziekenhuis en in een revalidatiecentrum. Je bent er nog niet, maar ik ben mega trots op jou. Je bent een kanjer."

Aanslag Barcelona

Karlijn brak vorige maand beide benen bij de aanslag in Barcelona. Ze was daar op vakantie met een vriendin en haar ouders uit Dedemsvaart. 
Ook het echtpaar raakte gewond toen het busje de Ramblas opreed. De man en vrouw werden al eerder uit het ziekenhuis ontslagen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.