nieuws

Darter Jelle Klaasen uitgeschakeld in eerste ronde World Grand Prix

Jelle Klaasen
Jelle Klaasen
Jelle Klaasen heeft vanavond de eerste ronde van de World Grand Prix in het Ierse Dublin niet overleefd. De darter uit Goor werd met 2-0 verslagen door de als vijfde geplaatste Engelsman Dave Chisnall.
Bij de World Grand Prix moeten de spelers beginnen met een dubbel en pas daarna mag er verder worden gegooid. Het toernooi is het enige waarbij op die manier gespeeld wordt. Klaasen mocht de eerste set beginnen, kreeg enkele kansen om de set te pakken, maar zag Chisnall met 3-2 winnen.
In de tweede set pakte Chisnall de eerste leg, brak Klaasen daarna en pakte ook de derde leg en dus was het voorbij voor de Gorenaar. In de tweede ronde is de Schot Robert Thornton de tegenstander van Chisnall. Hij won vanavond van de Belg Kim Huijbrechts.

Christian Kist

Morgenavond komt Christian Kist uit Vroomshoop in actie. Hij speelt dan in de eerste ronde tegen de Australiër Simon Whitlock. Beide spelers zijn ongeplaatst. In totaal doen er vijf Nederlanders mee in Dublin. Michael van Gerwen werd vanavond verrassend uitgeschakeld en Raymond van Barneveld won zijn eerste partij. Benito van de Pas komt morgen in actie.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.