nieuws

Harmke uit Mastenbroek schittert op de nieuwe Boerinnen kalender

Harmke uit Mastenbroek siert de Boerinnen Kalender
Harmke uit Mastenbroek siert de Boerinnen Kalender
Vijftien schaars geklede schoonheden die de agrarische sector aantrekkelijker proberen te maken. Dat is ook deze zevende uitgave weer het recept van de Boerinnen Kalender. Namens Overijssel doet boerendochter Harmke de Ruiter uit Mastenbroek dit jaar een duit in het zakje.
In eerste instantie werd de Boerinnen Kalender in 2011 opgericht om de agrarische sector van haar 'lompe' imago af te helpen. Nu kan de agrarische sector - in tijden van fipronil en fosfaatrechten - wel weer een boost gebruiken, stelt de organisatie achter de jaarlijkse Boerinnen Kalender. 

Vrijdag gepresenteerd

Harmke de Ruiter uit Mastenbroek is namens Overijssel geselecteerd. Met veertien anderen werd zij uitverkoren uit een voorselectie van ruim tweehonderd aanmeldingen. Onderling verdelen zij de de maanden, het colofon en de cover. 
Aanstaande vrijdag verruilen de modellen de stallen en de overall voor de rode loper en de avondjurk, tijdens de presentatie van de kalender bij Pampus in Wilp. Dan wordt ook bekend op welke pagina Harmke te vinden zal zijn.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.