nieuws

Dode bij steekpartij in Deventer, politie doet onderzoek

Eén persoon is afgelopen nacht in Deventer overleden nadat hij betrokken raakte bij een steekpartij. De politie heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet bekendgemaakt.
Ook is niet duidelijk wat de aanleiding was van de steekpartij. De politie hoopt later vanochtend meer informatie te kunnen geven.

Ruzie

Even na half één vannacht kreeg de Deventer politie een melding van een vechtpartij aan de Zaanstraat. Voor de deur van een appartementencomplex zouden meerdere personen ruzie hebben.
Bij aankomst van de agenten was niemand meer aanwezig, maar lag er wel een slachtoffer midden op straat. Deze persoon bleek al overleden als gevolg van de steekwonden. 

Uitgebreid onderzoek

Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. Voor de deur van het appartementencomplex stond volgens getuigen na de steekpartij een auto midden op straat, met een kapotte voorruit. Ook een ruit van de entree van het appartementencomplex is gesneuveld.
De forensische opsporing van de politie doet uitgebreid onderzoek, onder meer met een speurhond. De omgeving is ruim afgezet, door de open omgeving is er van veel kanten zicht op de situatie. Later in de ochtend zullen er zwarte bouwhekken worden geplaatst om omstanders op afstand te houden.

'Bewoners niet op balkon'

Bewoners van het appartementencomplex mogen thuis blijven, maar niet op hun balkon aan de straatzijde komen. Naar verwachting zal het onderzoek nog een groot deel van de ochtend of tot in het begin van de middag duren.
De doorgaande weg Deltalaan is vanwege het onderzoek afgesloten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.