nieuws

Twente houdt van Helene Fischer: met de bus naar Keulen

Bussen vol Twentse fans van Helene Fischer reisden deze week af naar Keulen. De Duitse schlagerzangeres trad daar op met haar Europese concerttour. "Fantastisch, hoe ze door de zaal heen slingert!"
Fischer is razend populair in Duitsland en kent ook in Twente een grote schare fans. Haar bekendste hit 'Atemlos Durch Die Nacht' wordt moeiteloos meegezongen. 
Ter Beek Reizen uit Tubbergen stuurt drie bussen richting Keulen. Fans uit onder meer Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Enschede boekten de busreis, inclusief concertkaartje. "Mijn opa had geboekt. Maar ik laat hem niet alleen gaan, dus heb ik een kaartje bijgekocht", vertelt een jongedame. "Ik verwacht een hele mooie show."
Opa bezoekt het concert voor Fischers muziek. Maar ook haar uiterlijk valt goed in de smaak: "Jammer dat ik niet vooraan zit", grapt hij. Een medereizigster: "Ze is 33, maar ze ziet er zo goed uit!". 

Uithoudingsvermogen

Naast haar zang, roemen de fans Fischer na afloop van het concert vooral om haar uithoudingsvermogen. "Fantastisch, hoe ze door de zaal heen slingert aan trapeze en touwen". 
Fischer treedt nog t/m zondag op in de Lanxess Arena in Keulen. De concerten zijn nagenoeg uitverkocht. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.