nieuws

Rechtszaak tegen verdachten moord Onno Kuut uit Enschede weer uitgesteld

Tattookillers vervolgd voor moord Onno Kuut
Tattookillers vervolgd voor moord Onno Kuut
De rechtszaak tegen de vier zogenoemde Tattookillers, die terechtstaan voor de moord Onno Kuut uit Enschede, is opnieuw aangehouden. Volgens het Openbaar Ministerie zijn er nieuwe ontwikkelingen waardoor de zaak pas in januari kan worden behandeld.
Welke ontwikkelingen dat zijn, wilde de officier van justitie vandaag niet zeggen tijdens de zitting in Rotterdam. De mededeling van het OM leidde tot zichtbare irritatie van de rechtbank en advocaten van de vier verdachten omdat deze zaak nu al jaren sleept en er nog steeds geen afgerond dossier is.
Het toegetakelde lichaam van Kuut werd in maart 2009 in de duinen bij Hoek van Holland aangetroffen. Al in 2012 zijn de vier mannen aangemerkt als verdachten van de moord op Kuut, die ook een Tattookiller was. Waarom Kuut, die waarschijnlijk ook mishandeld is, vermoord is, is nog niet duidelijk.
De vier Tattookillers, zo genoemd wegens de Chinese tatoeages met als betekenis 'wees daadkrachtig' op hun rug, zitten al celstraffen uit oplopend tot dertien jaar voor een poging een Amsterdamse crimineel te liquideren in 2009.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.