nieuws

Politie heeft camerabeelden van dodelijke steekpartij in Deventer

Politie heeft camerabeelden van dodelijk steekincident Deventer
Politie heeft camerabeelden van dodelijk steekincident Deventer
De politie heeft camerabeelden van de steekpartij in Deventer, waarbij gisternacht een man om het leven is gekomen. Wat er op de beelden te zien is, wil de politie in het kader van het onderzoek niet zeggen.
De politie kreeg gisteren aan het begin van de nacht melding van een ruzie aan de Zaanstraat in Deventer. Ter plekke werd een zwaargewonde man op straat gevonden. De 26-jarige Deventenaar overleed niet lang daarna aan zijn verwondingen.
In de vroege ochtend meldden zich twee mannen op het bureau in verband met de dodelijke steekpartij. De twee, een 41-jarige man uit Deventer en een 47-jarige man uit Wilp, zijn als verdachten aangehouden. Ze zitten nog steeds vast, aldus een politiewoordvoerder. 
Getuigen zeggen volgens de Stentor dat het slachtoffer door een bestelbus klemgereden zou zijn. Die bestelbus zou op de camerabeelden te zien zijn. De politie gaat niet op die verklaringen in.
Er is een Team Grootschalig Onderzoek op de zaak gezet, met daarin vertegenwoordigers vanuit meerdere disciplines. Inhoudelijk kan de woordvoerder niets over het onderzoek zeggen. Er zijn inmiddels getuigen gehoord.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.