nieuws

Arjan en Tine uit Zwolle gaan naar Parijs - dankzij een matrixbord

Automobilisten op de Van Wevelinkhovenstraat in Zwolle hebben vanochtend ongetwijfeld raar opgekeken. Arjan Karel zocht namelijk een originele manier om zijn vriendin de liefde te verklaren. En dat lukte hem, met een matrixbord.
'Ik hou van je!! Wil je met me naar Parijs? Liefs Karel.' Deze tekst verscheen vanochtend op een matrixbord tegenover de Zwolse Stilohal. Neergezet door de BAM, op initiatief van Arjan Karel uit Zwolle. Om zijn vriendin Tine, die om de hoek woont, er na negen maanden voor eens en altijd van te overtuigen dat zij de ware voor hem is.

Geen alledaagse actie

Het is inderdaad geen alledaagse actie, geeft de Zwollenaar toe. "Maar wel een leuke manier toch? Tine was ook overdonderd, hoor. Dit had ze niet verwacht." Het weerhield haar er overigens niet van volmondig 'ja' te zeggen, vervolgt Arjan blij: "We vertrekken morgenochtend om vijf uur naar Parijs."
Het weekendje was dus al geboekt, moet Arjan toegeven. Een gokje, glimlacht hij: "Last minute kun je niet veel meer boeken, dus ik hoopte dat ze in zou stemmen. Ben erg dankbaar dat het is gelukt."
Lat hoog gelegd
Een originele manier om iemand de liefde te verklaren, is dat niet eigenlijk een verkapt huwelijksaanzoek? Absoluut niet, verzekert Arjan: "Trouwen, wat zegt dat tegenwoordig nog? Ik wilde Tine laten weten dat ik me prettig voel bij haar, dat ik oud wil worden met haar. Daar ging het me om."
Dat hij de lat nu hoog heeft gelegd voor een eventueel toekomstig aanzoek is wel tot hem doorgedrongen. "En niet alleen voor mezelf. Als ik de reacties op het filmpje dat ik op Facebook zette lees, is 'Kijk, zo kan het ook!' veel voorkomend. Ik heb de lat hoog gelegd voor alle mannen, haha." 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.