nieuws

Slachtoffer dodelijke steekpartij Deventer eerst achtervolgd en aangereden

Dodelijke steekpartij in Deventer
Dodelijke steekpartij in Deventer
De 26-jarige man die woensdagnacht overleed aan de gevolgen van een steekpartij aan de Zaanstraat in Deventer is vlak ervoor opzettelijk aangereden door de daders die hem in een auto achtervolgden.Â
Dat blijkt uit beelden van een beveiligingscamera in de straat. Uit deze beelden die worden gedeeld op social media is precies te zien wat zich afspeelde voor het appartementencomplex waar het slachtoffer woonde.
De man parkeert zijn auto voor de flat en probeert met enige haast de voordeur te bereiken. Op dat moment rijdt met hoge snelheid een auto het trottoir op en rijdt de man omver. Twee inzittenden springen vervolgens de auto uit en slaan en trappen op het slachtoffer in dat op de grond ligt. De mishandeling, waarbij ook moet zijn gestoken, houdt geruime tijd aan. 
Daarna gaan de daders de auto weer in en rijden achterwaarts met hoge snelheid de straat uit. Het slachtoffer blijft liggend op de grond achter.
De politie heeft geen goed woord over voor het feit dat de camerabeelden volop worden gedeeld op social media. De politie noemt publicatie van de beelden onverantwoord omdat ze te schokkend zijn voor de nabestaanden.      
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.