nieuws

Staphorst verzuimt zichzelf te belonen tegen Eemdijk

Staphorst - Eemdijk
Staphorst - Eemdijk
In de zaterdaghoofdklasse heeft Staphorst een punt overgehouden aan het duel met Eemdijk. Op het eigen Noorderslag miste de ploeg van Jan Vlap veel kansen en kwam daardoor niet verder dan een 1-1 gelijkspel.
Het toegestroomde publiek in Staphorst had nog niet met de ogen geknipperd of het eerste doelpunt was al een feit. De bezoekers kwamen al na luttele seconden op voorsprong door een treffer van De Graaf. Staphorst rechtte vervolgens de rug en kwam na een kwartier op gelijke hoogte via Brakke, die een na een voorzet van Reuvers binnen kopte. De thuisploeg kreeg vervolgens kansen om op voorsprong te komen, maar de doelman Ruizendaal hield Brakke en Schra van scoren af. 
Na een uur spelen werd Brakke onderuit gehaald in de zestien en mocht De Boer aanleggen voor een strafschop. De buitenspeler wist geen raad met het buitenkansje want Ruizendaal stopte hem. Staphorst liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de overwinning. Vijf minuten voor tijd kreeg invaller Uuldriks een niet te missen kans, maar de spits schoot voor open doel over. Uiteindelijk bleef het bij 1-1. 

Staphorst - Eemdijk 1-1

0-1 De Graaf (1)
1-1 Brakke (14)
Bekijk hier de statistieken van Staphorst na het duel tegen Eemdijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.