nieuws

SC Genemuiden haalt in eigen huis uit tegen SDC Putten

SC Genemuiden heeft goede zaken gedaan in de top van de zaterdaghoofdklasse B. In eigen huis werd er eenvoudig gewonnen van SDC Putten, terwijl koploper Berkum onderuit ging op bezoek bij nummer twee Excelsior '31.
Genemuiden schoot uit de startblokken en kwam al na zeven minuten bijna op voorsprong. Een poging van Omar Kavak ging echter rakelings naast. Even hierna was het wel raak. Op aangeven van Anne van der Kolk kopte diezelfde Kavak schitterend binnen. Genemuiden drukte door en via Van der Kolk (2x) zat de ploeg van trainer Jan van Raalte al tijdens de thee op rozen: 3-0. 
Ook de tweede helft dicteerden de Overijsselaars het duel met SDC Putten, dat haar stempel maar niet op de wedstrijd wist te drukken. Het volgende doelpunt liet dan ook niet lang op zich wachten. Na een klein uur voetbal zorgde middenvelder Joran Pot met een mooie schuiver voor de 4-0. Vlak voor tijd deden de bezoekers uit Putten via Rick Degenaar wat terug, maar nog binnen de minuut was de marge alweer vier. Kavak liet een buitenkansje vanaf elf meter niet onbenut en zorgde met zijn tweede van de middag voor de 5-1, wat tevens de eindstand was.

SC Genemuiden - SDC Putten 5-1

1-0 Kavak (15)
2-0 Van der Kolk (22)
3-0 Van der Kolk (27)
4-0 Pot (58)
4-1 Degenaar (85)
5-1 Kavak (86)
Bekijk hier de statistieken van SC Genemuiden na het duel tegen SDC Putten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.