nieuws

Quick'20 verliest en wacht nog altijd op eerste driepunter

Michel Steggink
Michel Steggink
Quick'20 weet dit seizoen vooralsnog geen potten te breken. In eigen huis werd er zaterdagavond met 3-2 verloren van Be Quick 1887.
Het duel werd afgewerkt op het tweede kunstgrasveld van de Oldenzaalse vereniging, nadat de arbitrage het hoofdveld (gras) besloot af te keuren. Tien minuten voor rust kwam Quick'20 op achterstand. Be Quick-aanvoerder Robert Talens faalde niet vanaf elf meter en schoot de 0-1 tegen de touwen. Dit was tevens de ruststand. 
Vijf minuten na de theepauze werden de problemen nog groter voor de Oldenzalers, nadat de bezoekers uit Haren op 0-2 kwamen. Quick liet haar hoofd niet hangen en produceerde via Luc Stolker nog binnen de minuut de aansluitingstreffer. Het duurde echter niet lang voordat de marge weer twee was. Na iets meer dan een uur voetbal schoot Thomas Careman de 1-3 binnen. Via Ryan Snelders knokte de ploeg van trainer Michel Steggink zich opnieuw terug in de wedstrijd, maar baten mocht het niet. In blessuretijd kreeg Tim Zwienenberg ook nog rood bij de Oldenzaalse ploeg. Het duel op Sportpark Vondersweijde eindigde in 2-3. 

Quick '20 - Be Quick 1887 2-3

0-1 Talens (35)
0-2 Bentum (51)
1-2 Stolker (52) 
1-3 Careman (67)
2-3 Snelders (82)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.