nieuws

Succesvolle doorstart evenement Muziek aan het Plein in Zwolle

Het Assendorperplein in Zwolle was vanmiddag gevuld met tientallen mensen om het jaarlijks terugkerende evenement Muziek aan het Plein af te sluiten. Vorig jaar leek aan de jarenlange traditie een einde te komen, maar na een succesvolle doorstart sloot Muziek aan het Plein vandaag haar seizoen tevreden af.Â
Tijdens Muziek aan het Plein treedt er elke tweede zondag van de maanden maart tot en met oktober een bandje op. Vorig jaar leek het evenement op sterven na dood, nadat er teveel geld werd betaald aan optredende bands. 
"We waren even bang dat we moesten stoppen, maar we hebben dit jaar een goed seizoen achter de rug. Volgende jaar komt er dan ook zeker een nieuwe editie", vertelt organisator John Posteilander. 

Afgesloten

Van Ierse bands tot bluesmuziek. Het kwam de laatste maanden allemaal voorbij. Vandaag werd het seizoen afgesloten met een rockband.
"Ik heb al een hele lijst met bands die volgend jaar willen optreden, maar we nemen eerst een maandje rust. Dan zien we wel weer verder", aldus een tevreden Posteilander. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.