nieuws

Topscorers: Hendriks loopt 1 op 1, Werkman opnieuw doeltreffend en Kavak pakt leiding

Hendriks (19) loopt 1 op 1
Hendriks (19) loopt 1 op 1
Afgelopen weekend was er geen voetbal in de eredivisie, maar wel in de divisies daaronder en er vielen opnieuw genoeg treffers te noteren. Hieronder een overzicht van de topscorers.

Jupiler League

Sam Hendriks was weer eens de grote man bij Go Ahead Eagles. De ploeg won met 6-1 bij FC Oss en de aanvaller maakte er opnieuw twee. Dat betekende alweer zijn zevende en achtste treffer. Daarmee loopt hij 1 op 1 en is hij de topscorer van de Jupiler League. Ploeggenoot Pieter Langedijk maakte zijn tweede van het seizoen. Bekijk hier het volledige overzicht.
Langedijk maakte zijn tweede voor Go Ahead Eagles (foto: Pro Shots)

2e divisie

Bij HHC Hardenberg was verdediger Koos Werkman opnieuw trefzeker en dat betekende alweer zijn vierde van het seizoen. Ook ploeggenoot Rick Hemmink kwam tot scoren en maakte zijn vierde. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

Tom ter Hogt scoorde voor het derde duel op rij voor HSC'21. Hij staat  in totaal ook op drie treffers. Bij Quick'20 maakte Ryan Snelders zijn tweede van het seizoen en scoorde Luc Stolker voor het eerste deze jaargang. Ryan Trotman maakte zaterdag zijn eerste voor Jong FC Twente. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

Omar Kavak is nu alleen leider van de Overijsselse clubs in de hoofdklasse. De aanvaller van Genemuiden scoorde zaterdag twee keer en staat nu op zeven treffers. Chris van der Meulen van Berkum maakte er een en staat op zes. Hielke Penterman maakte zijn derde voor koploper Excelsior'31. Bekijk hier het volledige overzicht.
Kavak maakte zijn zesde en zevende (foto: Helmich Lubberts)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.