nieuws

Leon Schotman uit Olst dingt mee naar National Geographic fotoprijs

Leon Schotman uit Olst fotografeert al jaren, als hobby en als professioneel bruidsfotograaf. Hij heeft een foto ingestuurd naar de jaarlijkse fotowedstrijd van National Geographic Magazine en is een van de 15 genomineerden.
Met een foto van een jongetje dat drinkt uit een spetterende fontein dingt Leon mee naar de fotoprijs. De foto is gemaakt in dierenpark Amersfoort, in een spontaan moment vastgelegd. Leon weet ook niet wie het jongetje is, hij zou heel graag willen weten wie het 'onbewuste' fotomodel is.

Wedstrijd

Elk jaar mogen fotografen meedingen in drie categorieën voor een eerste plaats bij de wedstrijd van National Geographic. De categorieën zijn Mens, Dier en Landschap. Schotman heeft zijn foto ingestuurd en door een vak- en publieksjury is zijn foto gekozen tot een van de laatste vijftien. En dan is het nu een kwestie van stemmen verzamelen.
Als Leon wint, wordt zijn foto in het novembernummer van het tijdschrift gepubliceerd en ook online. Tot 15 oktober kunnen mensen stemmen op de verschillende inzendingen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.