nieuws

HSV Hoek tegenstander van Heracles in KNVB Beker na nieuwe strafschoppenserie

Heracles weet bekertegenstander
Heracles weet bekertegenstander
Heracles Almelo weet eindelijk wie over twee weken de tegenstander is in de tweede ronde van de KNVB Beker. HSV Hoek won vanavond na strafschoppen van FC Lisse en speelt daardoor op woensdag 25 oktober in Polman Stadion.
Lisse won in september op eigen veld de strafschoppenserie van de ploeg uit Zeeland, maar die serie was niet geldig. De strafschoppen werden via een ABBA-systeem genomen. Daarbij neemt elke partij er twee achter elkaar in plaats van om en om. Dat is onreglementair en daarop werd door de KNVB besloten dat de serie opnieuw moest.

Rechter

Daar was Lisse het weer niet mee eens en de ploeg stapte naar de rechter. Die besloot echter ook dat de serie opnieuw moest en dus reisde Hoek vanavond vanuit Zeeland naar Lisse om de serie opnieuw te doen. Dit keer dus met succes, want de serie werd met 6-5 gewonnen en daardoor gaat het door in de KNVB Beker. 
Het duel tussen Heracles Almelo en HSV Hoek wordt dus gespeeld op woensdag 25 oktober en begint om 18.30 uur. Ook PEC Zwolle, FC Twente en Go Ahead Eagles zitten nog in het bekertoernooi. Bekijk hier het programma voor de tweede ronde.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.