nieuws

Griezelen op vrijdag de 13e in Avonturenpark Hellendoorn

Niet zo bang aangelegd? Vandaag, op vrijdag de dertiende, kun je voor het betere griezelwerk terecht in Avonturenpark Hellendoorn. In het park jagen zombies, clowns en andere griezels je vanavond de stuipen op het lijf.
Wie vanavond een bezoekje brengt aan Screams weet in ieder geval één ding zeker: veilig ben je nergens. Ruim honderd acteurs worden ingezet om de bezoekers een griezelige avond te bezorgen. 

Zombies

In het donker moet het allemaal gebeuren, maar vanmiddag waren acteurs en medewerkers van het park al druk in de weer. Richard Nijboer is ingevlogen voor de afdeling zombies. "Als ze binnen komen lijken het nog allemaal lieve jongens, maar dat is na een uur wel anders", vertelt de grimeur. Met veel make-up en nep bloed tekent hij diepe sneeën en brandwonden in de gezichten van de zombies. 
Wat kun je als bezoeker verwachten?
Op zeven plekken in het park zijn vanavond scare zones ingericht, er zijn twee grote spookhuizen en de heftigste attracties zijn geopend. Ook het personeel lijkt deze avond getroffen te zijn door iets raars, want ook zij zien er ineens anders uit en gedragen zich niet zoals normaal. De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur, de adviesleeftijd is voor het evenement wel opgeschroefd naar 14 jaar. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.