nieuws

OK wil schade na vernielingen aan tankstation in Enschede verhalen

Schade aan ruiten tankstation
Schade aan ruiten tankstation
OK tankstations Nederland wil de schade van de vernielingen die afgelopen nacht door jongeren zijn toegebracht aan het tankstation Stroinkslanden aan de Veldhoflanden in Enschede verhalen op de daders.
Dat zegt een woordvoerder van OK Nederland in een reactie op het vandalisme tijdens het jongerenfeest Project op winkelcentrum 't Stroink. Wat aanvankelijk begon als een bijeenkomst van buurtjongeren ontaardde na elf uur 's avonds in rellen. Daarbij werden vernielingen aangericht aan straatmeubilair, verkeersborden, winkelcentrum en een tankstation van OK. 
De politie had al op mogelijke misdragingen geanticipeerd, was met veel mankracht aanwezig en maakte snel een einde aan de rellen en vernielingen.
Desondanks liep het tankstation schade op. "We waren uit voorzorg al een uur eerder dichtgegaan. Maar toch is het schrikken als je de volgende morgen weer open wilt gaan en ontdekt dat er ruiten zijn gesneuveld en met allerlei zaken is gegooid", aldus de woordvoerder van OK Nederland. "Er zijn beelden gemaakt door de politie en hopelijk kunnen we zo achterhalen wie we hiervoor verantwoordelijk kunnen stellen."    
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.